Shield Scientific: DTP-klus voor 84 handschoenverpakkingen

Shield Scientific: DTP-klus voor 84 handschoenverpakkingen

Vraag aan Dunique

We werden benaderd door Shield Scientific met de vraag of wij wilden helpen met een grote spoedklus. Ze hadden voor verschillende soorten wegwerphandschoenen de uitwerking nodig voor op productinformatie op de doosjes van de verpakking, dispensers, beschrijving voor in de verpakking en stickers.

Uitwerken van de verschillende soorten productinformatie

Het ontwerp van de verpakkingen stond vast: aan ons de taak om alle wijzigingen in de ontwerpen door te voeren. Daarbij was het belangrijk dat alle informatie, zoals certificeringen, ingrediënten en productinformatie in 18 verschillende talen, duidelijk en leesbaar op de verpakkingen kwamen te staan.

De handschoenen zelf worden gebruikt in de medische of industriële sector en daardoor moest de opmaak van de beschrijving ook heel precies en consequent uitgevoerd worden. Naast het precieze uitwerken van de informatie op de vele items, was ook het halen van de deadline erg belangrijk. Deze hebben wij uiteraard gehaald.

Verpakkingen Shield Scientific

Over Shield Scientific

Shield Scientific is een internationale fabrikant die wegwerphandschoenen, laboratoriumhandschoenen, cleanroomhandschoenen en beschermende handschoenen op de markt brengt. Deze producten worden verkocht aan laboratoria en hightech-sectoren afkomstig uit de medische of industriële sector.

Het resultaat