Marketing

Wanneer uw logo, huisstijl en website/webshop staan lijkt het tijd om te wachten wat er op u af gaat komen. Niets is minder waar; juist dan is het tijd voor actie. U wilt naamsbekendheid verkrijgen en positieve verkoopcijfers zien.  Daarvoor is het zaak om effectieve marketing toe te passen. Wat voor uw geslaagde buurman de perfecte marketingcampagne was kan voor u weggegooid geld zijn omdat het niet past bij uw doelgroep. Dunique biedt crossmediale oplossingen.

SEO

Crossmediaal

Wij zorgen voor effectiviteit en richten ons op de juiste doelgroep, om zo voor u maximaal resultaat te behalen. Of dit zich nu uit in een advertentiecampagne, direct mailing, een Google AdWords campagne of juist een combinatie.

Marketing ‘as a service’

Omdat u als klant altijd uniek bent leveren wij geen standaard marketing diensten. Het draait namelijk om uw doelen en uw klanten.

Een greep uit onze diensten:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO is een vereiste voor iedere website. Een zoekmachine die uw site bezoekt mag nooit gehinderd worden door technische drempels, mankementen of verkeerde tekstuele invulling.  Elke website van Dunique is standaard uitgevoerd met een goede (SEO) technische ondergrond. Maar ook de juiste content (tekst) is erg belangrijk. Hoe zoekt de doelgroep, welke woorden en zinnen. Dunique zorgt voor de match tussen de content en het zoekgedrag van de doelgroep.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wilt u snel bovenaan staan in Google? Bijvoorbeeld ter promotie van een nieuwe dienst of product? Dan is Google AdWords het antwoord. Dunique kan helpen met het opzetten en beheren van AdWords Campagnes en alles wat daar bij komt kijken.

E-mailmarketing

Nog steeds één van de pijlers van online marketing. De e-mail. Specifiek of een algemene nieuwsbrief. Dunique ontwerp, vult en verstuurt uw nieuwsbrief. E-mailmarketing is goedkoop, effectief en meetbaar!

Social Media marketing

Niet meer weg te denken uit het online landschap. Social Media. Social Media is, wanneer u het goed inzet, altijd actueel en zorgt voor klantenbinding en fans. Bovendien kunt u snel informatie en acties delen met uw doelgroep. Dunique heeft ervaring met verschillende soorten campagne types en kan u helpen om uw doelstellingen te behalen.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?