Ebora Magento webshop

Ebora Magento webshop

Opdracht aan Dunique

Ebora is een leverancier van producten op het gebied van pneumatiek, instrumentatie en appendages. De huidige website van Ebora was sterk verouderd en toe aan een vernieuwing. Een update was noodzakelijk.

Naast een informerende website, gericht op alle productgroepen en het productaanbod, bestond de wens om met meerdere webshops de producten uit verschillende productgroepen online aan te bieden.

Magento multi-store webshop

De huidige website was gerealiseerd in een sterk verouderde Magento-omgeving. Dunique heeft hierom gekozen om de website volledig opnieuw te realiseren.

Opnieuw is er gekozen voor e-commerce pakket Magento met daarbij een multi-store oplossing om meerdere webshops te creëren. Het grote voordeel: het volledige beheer van de verschillende websites en producten vindt plaats in één systeem.

Op de site van Ebora worden alle producten getoond, met daarbij belangrijke documentatie over de producten. Het bestellen van de producten gaat niet direct via een online shop, omdat er veelal een stukje maatwerk en advies bij komt komen. De website is multi-language en beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Voor de productgroep “kijkglazen” is een eigen webshop gerealiseerd, gebaseerd op de Ebora-website. Via kijkglazen.nl kunnen de producten uit deze productgroep wel online besteld worden. Ook deze website is in meerdere talen opgeleverd.

Bekijk de website

Over Ebora

Ebora is toeleverancier en adviserend partner op gebied van pneumatiek, instrumentatie en appendages. Het bedrijf is ook (advies)partner voor speciale producten en totaaloplossingen.

Het resultaat