The Box blikken in een nieuw(er) jasje!

The Box blikken in een nieuw(er) jasje!

De site van blikkenfabrikant The Box was aan een vernieuwing toe. De grootste wens? Custom-made blikken promintenter in beeld en het verhogen van de conversie. Natuurlijk geven we het webdesign ook een kleine opfrisser.

De uitgangspunten voor het redesign zijn:

  • Custom made-producten prominenter en beter verwerken op de site, met nadruk op het aanvragen van een offerte
  • Telefoonnummer vast in beeld
  • USP’s uitlichten
  • Hogere ranking op Google voor voornamelijk de Duitse site en hiermee ook meer bezoekers trekken

Een nieuw webdesign: het resultaat

In het redesign van de website is ten eerste het menu onder de loep genomen. Deze is helemaal opnieuw ingericht en gestructureerd. In het nieuwe menu is er een tweedeling gemaakt tussen producten en overige pagina’s. Zo vindt de bezoeker snel wat zij of hij zoekt. Usp’s staan duidelijk in beeld en er is ruimte voor een zoekfunctionaliteit. Ook kan de bezoeker snel contact opnemen door het telefoonnummer dat duidelijk in beeld is.

In de nieuwe indeling heeft Custom Made een prominentere plek gekregen op de website. En wel gelijk onder de header op de homepage. Door met grote sfeerbeelden te werken en korte, duidelijke teksten te plaatsen, weet een bezoeker waar hij aan toe is. Een grote rode knop moedigt aan om gelijk een offerte op te vragen.

Al met al is de website een stuk frisser en overzichtelijker geworden. Categorieën als bedrukte en onbedrukte blikken zijn opnieuw ingedeeld en er is ook ruimte voor bijvoorbeeld cases. Het persoonlijke karakter van de site komt ook tot zijn recht met een speciaal vormgegeven blok waar het team wordt uitgelicht.

Webdesign voor The Box

Custom made in the picture

Ook de custom made-pagina heeft een flinke make over gekregen. Op deze pagina is er aandacht voor verschillende bewerkingsmethodes en de verschillende branches waar The Box voor kan leveren. Ook worden er cases uitgelicht: opdrachten die The Box al heeft mogen verzorgen en die kunnen inspireren. Al met al een overzichtelijke en fraaie pagina waarbij vooral wordt aangestuurd  op het aanvragen van een offerte.

Seo-resultaat

Naast een nieuwe vormgeving voor de website werken wij met The Box samen om een hogere seo-positie te krijgen. Dit is een doorlopend project. We schrijven bijvoorbeeld cases of nieuwsberichten en hebben verschillende pagina’s geoptimaliseerd op populaire zoektermen. En met resultaat! Termen als ‘onbedrukte blikken’, ‘zwarte blikken’ of ‘ronde blikken’ leveren The Box een positie op de eerste pagina op Google op. Test het zelf maar eens.

Wil jij met je site ook hoger scoren op Google? Het kan echt! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk het resultaat

Webdesign voor The Box

Over The Box

De blikkenkoning van de Benelux! The Box levert blikken aan verschillende landen in Europa. Er bestaat een Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse site waarop blikken worden aangeboden uit verschillende collecties. Zowel bedrukte als onbedrukte blikken kunnen uit voorraad worden geleverd. Bijzonder is de custom made-collectie, waarbij The Box geheel op maat blikken maakt die bijvoorbeeld voor promotionele doeleinden kunnen worden ingezet.

Dunique en The Box werken al een aantal jaar prettig samen. Naast de website verzorgen wij ook jaarlijks de opmaak van de jaarfolder. Het hoofdkantoor van The Box bevindt zich in Apeldoorn.

Het resultaat