Nieuwe website voor Bushhouse Mediabureau

Nieuwe website voor Bushhouse Mediabureau

Bushhouse is al sinds 2009 onze klant, waarbij wij in 2013 het online reserveren van buitencampagnes als onderdeel van de vernieuwde website hebben toegevoegd. Het online reserveren van campagnes werd steeds belangrijker waardoor wij samen met Bushhouse hiervoor een nieuw online platform hebben ontwikkeld onder de naam Posterbuiten.nl. Als onderdeel van de volledige opdracht betekende dit ook een nieuwe corporate website voor Bushhouse.

Wensen voor de nieuwe website

Een informerende website waarbij de kennis en expertise van Bushhouse over buitenreclame en campagnes duidelijk naar voren komt. Aan de hand van blogs en artikelen en mooie klantcases kan Bushhouse dit goed uitdrukken.

Om de vindbaarheid van de website te vergroten en door te zorgen voor conversie zijn er passend landingspagina’s ingericht.

Voor het online reserveren wordt verwezen naar het reserveringsplatform Posterbuiten.nl

Ontwerp van de website

Het ontwerp is responsive en full-screen ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt is van foto materiaal van campagnes. De bekende huisstijl kleuren van Bushhouse ontbreken uiteraard niet.

Technische realisatie website

De website is gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngine CMS. Hiermee is de website eenvoudig door de klant te beheren.

Over Bushhouse

Bushhouse houdt zich al een kleine 30 jaar bezig met poster campagnes buiten. Zij verzorgen traditionele papieren posters en digitale schermen. Dit zijn A0 posters, billboards en digitale schermen langs de weg of in openbare ruimtes. Bushhouse is hierbij volledig onafhankelijk van exploitanten.

Bekijk het resultaat op Bushhouse.nl! 

Het resultaat