Nieuwe jaarfolders voor Binky

Nieuwe jaarfolders voor Binky

Opdracht aan Dunique

Binky heeft Dunique benaderd voor het opmaken van de nieuwe jaarfolders voor 2018. Zoals elk jaar worden deze opnieuw opgemaakt en gedrukt, zodat deze helemaal up to date zijn met nieuwe foto’s en feitjes. Voor de folder gold de volgende richtlijnen:

  • Qua stijl en beeld aansprekend voor kinderen, maar ook ouders
  • Passend in de huisstijl van Binky
  • Informatief en up to date met aankomende evenementen

Binky Jaarfolders

In de folders hebben we een boerderijsfeer neergezet. We konden dit jaar ook gebruik maken van nieuw beeldmateriaal (foto’s door Rob Voss), met een mooie, sfeervolle folder als resultaat. Sfeerfoto’s en beeldmateriaal spelen een belangrijke rol in de folder, doel is om kinderen en ouders echt te enthousiasmeren om naar Kinderparadijs Malkenschoten te gaan.

In het park worden regelmatig evenementen of themaweken georganiseerd, zoals het bekende zomerfestival “Zomer bij Binky”, of Halloween bijvoorbeeld. Deze staan vermeld in de evenementenkalender.

Het eindresultaat is een gevouwen folder met wikkelvouw, waardoor hij qua formaat mooi kan worden geplaatst op de folderrekken en displays op verschillende locaties.

Over Binky

Binky is het vrolijke boerderijvarken van Kinderparadijs Malkenschoten. Kinderparadijs Malkenschoten is een kinderboerderij in Apeldoorn met verschillende dieren en attracties voor het hele gezin.

Het resultaat

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?