Flyers, narrowcasting en social media-headers voor Oranjevereniging Heerde

Flyers, narrowcasting en social media-headers voor Oranjevereniging Heerde

Vraag aan Dunique

Oranjevereniging Heerde organiseert jaarlijks de activiteiten op en rondom Koningsdag in Heerde. Om een professionelere en eenduidige uitstraling te geven aan de uitingen van de Oranjevereniging Heerde, heeft Dunique een stramien ontworpen waarin de diverse flyers en overige uitingen zijn uitgewerkt.

Het resultaat

Het eindresultaat bestaat uit een 7-tal flyers, 5 Facebookheaders, verschillende narrowcastingafbeeldingen en een plattegrond voor Koningsdag. Daarnaast zijn er templates ontwikkeld voor A4- en A5-flyers en Word. 

Op de items zijn diverse belangrijke activiteiten uitgewerkt zoals het Oranjebal, programma’s, bubbel voetbal, koningsschieten, Oranjeconcert en de Koningsloop.

Huisstijl

Met het maken van de verschillende uitingen hebben we een nieuwe huisstijl neergezet die nu in lijn kan worden doorgetrokken bij alle volgende edities.

Door het gebruik van de oranje wimpel met de kleuren rood-wit-blauw krijgen de uitingen de feestelijke, herkenbare koninklijke sfeer die meteen opvalt. Ook het kroontje komt terug op alle uitingen, zoals boven de titel en op de datum van het feest van de koning.

De belangrijkste activiteiten zijn in zowel voor offline als online promotie uitgewerkt en verspreid: dat gebeurt via flyers, poster, narrowcasting en ook social media zoals facebook.

De lokale krant die de oranjekrant maakt, heeft ook de grafische elementen uit ons ontwerp gebruikt, waardoor deze ook in lijn is met de door ons gemaakte uitingen voor de Oranjevereniging Heerde.

Tot slot heeft Dunique ook de plattegrond gemaakt voor het overzicht van de feestweide op Koningsdag.

Over Oranjevereniging Heerde

Oranjevereniging Heerde organiseert de activiteiten op en rondom Koningsdag en probeert daarbij ieder jaar een zo breed mogelijk programma neer te zetten voor jong en oud. 

Het resultaat

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?