Aanpassingen in de Drupal webapplicatie “Werken bij Allerzorg”

Aanpassingen in de Drupal webapplicatie “Werken bij Allerzorg”

Opdracht aan Dunique

Voor de website Werken bij Allerzorg moesten wij verschillende aanpassingen doen aan hun bestaande website. Deze wijzigingen komen voort uit zaken die Allerzorg in de loop van tijd heeft gemist op de website. Onze opdracht was om deze wijzigingen te implementeren op hun bestaande website. Aangezien dit specifieke functionaliteit was voor Allerzorg was maatwerk noodzakelijk.

Daarnaast waren ook nog kleine aanpassingen noodzakelijk die in de loop van de tijd nodig waren om hun werkproces te optimaliseren.

Werken bij Allerzorg: aanpassingen in de Drupal webapplicatie

Voor de website Werken bij Allerzorg hebben wij voor hun bestaande webapplicatie verschillende aanpassingen gedaan. Deze Drupal webapplicatie hebben wij uitgebreid met op maat gemaakte modules.

Eén van de nieuwe functionaliteiten was om een Statistieken pagina te maken aan de hand van verschillende beschikbare data vanuit de website. Denk aan het aantal vervulde vacatures, aantal bekeken vacatures en filteren op verschillende onderdelen.

Nu is het ook mogelijk om met één knop een standaard vacature te plaatsen zodat men niet steeds dezelfde tekst hoeft te plaatsen. Dit is voor de content beheerder een enorme winst aangezien verschillende teksten hergebruikt kunnen worden. Het plaatsen van vacatures gaat dan ook een stuk sneller dan voorheen.

Om het overzicht te behouden op de website worden oude vacatures nu ook automatisch opgeruimd. Ook dit is voor de content beheerder een uitkomst omdat dit veel tijd bespaard.

Daarnaast hebben we verschillende kleine functionele aanpassingen gedaan aan modules en het thema om aan de wensen van Allerzorg te kunnen voldoen. Denk aan wijziging van functionaliteit bij e-mail notificaties en verschillende aanpassingen in de vormgeving.

Over Werken bij Allerzorg

Allerzorg faciliteert zorg bij mensen thuis voor wie daar behoefte aan heeft. Zij bieden onder andere wijkverpleging en kraamzorg, maar verzorgen ook pijnbestrijding en huishoudelijke verzorging. Op werkenbijallerzorg.nl kunnen professionele zorgverleners terecht voor een passende vacatures in de zorg door het hele land.

Het resultaat