Waarom Dunique

Dunique, onderdeel van de Walbeek Groep, is in 2006 opgericht. Dunique staat voor duidelijkheid. Als full service communicatiebureau bieden wij een totaalconcept op het gebied van traditionele- en online marketing. Wij zijn een bureau dat vooruit kijkt, enerzijds zich bezig houdt met traditionele vormgeving en drukwerk, anderzijds kansen en uitdagingen ziet door gebruik te maken van het internet. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, men kan op ons bouwen.

Dunique gaat voor effectiviteit. Daarom werken wij graag met bedrijven die daar net zo over denken. Wij geloven niet meer in reclame van de oude stempel. Reclame die voor de massa wordt gemaakt en verspreidt wordt via massamedia, dat is wat ons betreft echt passé. Wij gaan voor de persoonlijke, individuele aanpak.

Dunique richt zich op de juiste doelgroep, om zo maximaal resultaat te behalen. Wij willen mensen zo benaderen, dat de boodschap persoonlijk op hen is gericht. Dunique is meer dan een gewoon communicatiebureau, met ons totaalconcept gaan wij voor succes.

Bekijk onze animatie:

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?