Web

Het Internet is niet meer weg te denken als onderdeel van het communicatie proces. Niet alleen de bedrijf website maar ook webshops, portals en apps zijn geïntegreerde onderdelen van de marketing – communicatiemix. Dunique begrijpt dit en biedt dan ook diensten aan op al deze onderdelen.

‚Äč

Websites

Een website is meer dan uw visitekaartje. Het is de digitale balie van uw organisatie. Veel eerste en tweede contactmomenten zijn digitaal. Een goede website bepaalt de eerste indruk die een bezoeker heeft van uw bedrijf. Dunique zorgt ervoor dat uw website herkenbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. En natuurlijk houden we hierbij rekening met uw doelstellingen, doelgroep en specifieke wensen. Dunique bouwt websites in het CMS ExpressionEngine.

ExpressionEngine is inmiddels al geruime tijd één van de strategische systemen van Dunique bij de ontwikkeling van aansprekende websites. Een aantal speerpunten van dit CMS zijn: flexibiliteit, overzichtelijkheid, goed te optimaliseren en goed uit te breiden.

Meer over ExpressionEngine

Webshops

Verkopen via internet heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Dunique heeft de expertise in huis om renderende webshops te bouwen en te fine tunen. Voor het bouwen van de webshops gebruiken wij Magento. Magento is simpel en eenvoudig in gebruik, compleet en stabiel.

Meer over Magento

(Leden)portals

Als Dunique mogen wij een groot aantal business clubs, verenigingen en andere samenwerkingsverbanden tot onze klanten rekenen. Deze clubs hebben vaak specifieke wensen over de verschillende communicatie stromen, zowel richting leden als richting de overige stakeholders. (Leden)portals kunnen vaak in deze behoefte voorzien. Door onze ervaring bij meerdere opdrachtgevers hebben wij een schat aan ervaring en een goed beeld van wat er kan en wat niet.

Onderhoudspakket CMS

Uw website en de CMS van uw website altijd voorzien van de nieuwste updates en altijd veilig online? Dunique kan deze zorg van u overnemen.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?