ExpressionEngine CMS

ExpressionEngine is inmiddels al geruime tijd één van de strategische systemen van Dunique bij de ontwikkeling van aansprekende websites. Een aantal speerpunten van dit cms zijn: flexibiliteitoverzichtelijkheidgoed te optimaliseren en uitgebreidheid

Flexibiliteit

Content management systemen bezitten vaak standaard functionaliteiten die niet aan te passen zijn aan uw wensen en u heeft dus maar te leven met de standaard manier waarop het werkt.

ExpressionEngine is anders. Indien u bepaalde wensen stelt aan uw website dan kunnen wij met ExpressionEngine uw website zodanig ontwikkelen dat deze exact aansluit op uw wensen. Er zitten nagenoeg geen grenzen aan de mogelijkheden van ExpressionEngine, zowel als het om de voorkant van de website gaat als om het beheer in de backend.

Overzichtelijkheid

ExpressionEngine stelt ons in staat om de term “Als het resultaat maar goed is” tot het verleden te laten behoren. De tijd waarbij het eindplaatje de enige basisnorm was ligt inmiddels ver achter ons; het is wel belangrijk dat een site op alle fronten technisch aan de eisen van de tijd voldoet en ook nog eens prettig voor u is om mee te werken. Daarom heeft ExpressionEngine een prettig ogende, overzichtelijke en volledig aan uw wensen aan te passen interface.

Goed te optimaliseren

Vindbaarheid is uiteraard cruciaal; de manier waarop ExpressionEngine werkt, zorgt ervoor dat er volledige controle is over de manier waarop de website opgebouwd wordt. De broncode van uw website zal dan ook altijd alleen de hoogstnodige, semantisch goed opgebouwde code bevatten. Dit alleen zorgt er al voor dat uw website beter gevonden zal worden. Als daarnaast ook de inhoud van uw website goed opgebouwd is middels relevante teksten en geregelde updates dan is uw website gegarandeerd een succes.

Uitgebreidheid

ExpressionEngine is erg flexibel. Met standaard functionaliteiten die in ExpressionEngine aanwezig zijn, is elke basisfunctionaliteit van een website al direct realiseerbaar. Uitgebreidere wensen kunnen middels de gigantische community op internet worden gerealiseerd. Er is altijd wel iets te vinden waarmee uw wensen vervuld kunnen worden.

Uiteraard zijn de zogenaamde “thirdparty modules” ook weer helemaal aan te passen aan uw wensen. Zo krijgt u dus altijd de website die u wenst.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?